Misstänkt gruppvåldtäkt i Tumba

Minst tre män misstänks ha våldtagit en kvinna i 35-årsåldern i Tumba i mitten av februari. Gruppvåldtäkten ska ha skett i kvinnans lägenhet efter att hon blivit drogad av männen på en restaurang.
Dom tre männen som är 20, 21 och 22 år gamla har häktats på sannolika skäl misstänkta för våldtäkt alternativt grovt sexuellt utnyttjande. Ytterligare män misstänks ha deltagit i övergreppet, men dom har ännu inte kunnat gripas. Den misstänkta gruppvåldtäkten ska ha skett i kvinnans lägenhet i Tumba i mitten av februari - och enligt uppgifter till TT har kvinnan träffat männen på en restaurang där hon tros ha blivit drogad. Dom häktade männen är från södra Botkyrka och har tidigare gjort sig skyldiga till vålds- och narkotikabrott, enligt polisen. Dom tros också vara nära allierade med en grupp från Tumba som kallar sig FFL - Fuck for life. Dom flesta poliser i Södertörnspolisens så kallade Fittjakommission jobbar med fallet, men polisen vill inte gå in på hur övergreppet gått till på grund av det känsliga utredningsläget. Man förhör både misstänkta och vittnen till händelsen - och avvaktar också resultat av olika kemiska analyser, bland annat ett blodprov som ska visa vilken drog som har använts.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".