Stockholm

Polisen söker tips om försvunnen man

En 26-årig man från södra Stockholm har varit försvunnen sedan midsommar och polisens eftersökningar har hittills varit utan resultat.

Mannen sågs senast på en utomhusfest på Gärdet i Stockholm under midsommaraftons kväll. Då var han tillsammans med en kamrat. Kamraten har sagt till polisen att de hade kontakt med varandra till och från på festen men att de tappade kontakten vid midnatt.
Polisen har genomfört pejling på den mobiltelefon den försvunne mannen hade med sig under kvällen. De telefonmaster som telefonen använt finns inom tullarna. Telefonen var uppkopplad fram till midsommardagens eftermiddag.

Polisen har utan resultat sökt med hund och dykare i Riddarfjärden eftersom den telefonmast som senast registrerade mobiltelefonen har sitt upptagningsområde mot Riddarfjärden.
Citypolisens utredningsrotel har varit i kontakt med en del av mannens vänner men ingen har kunnat lämna några upplysningar eller märkt något uppseendeväckande. Nu vänder sig polisen till allmänheten för att få in tips om vad som har hänt den 26-årige mannen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista