Okej med klassisk musik i t-banan

En majoritet av stockholmarna ställer sig positiva till att SL spelar klassisk musik i tunnelbanan och 84 procent säger dessutom att de gärna skulle höra klassisk musik på fler tunnelbanestationer.
Det visar den enkät som SL gjort med allmänheten efter att klassisk musik började spelas vid Gullmarsplans tunnelbanestation i södra Stockholm och musiken kommer därför att vara kvar, skriver Dagens Nyheter. Spärrvakter, försäljare och andra har tidigare klagat över den klassiska musiken i tunnelbanan. Anders Björlinger, projektledare på SL säger att undersökningen är ett första kvitto från kunderna, men SL ska fundera både en och två gånger om man ska sprida musiken till fler stationer och i så fall på vilket sätt. - Jag tror att det är klokt att skynda långsamt och tänkta till innan vi tar nästa steg, säger Björlinger, till DN.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".