Ny granskning av SL klar

SL:s revisorer har gjort en ny granskning av bolagets resor och representation, som redovisades vid SL:s styrelsemöte igår. Enligt SL:s informationschef Jan Ström har revisorerna inte hittat något som inte tidigare var känt, men dom efterlyser mer ordning och reda och tydligare regler för representation och resor.
SL väntar nu in den nya policy om bland annat representation som landstinget håller på att ta fram. Under tiden har SL:s VD fått i uppdrag av vad som kan göras på kort sikt för att få bättre ordning på SL:s representation och resor. Det uppger Jan Ström för Radio Stockholm. SL hade igår också bolagsstämma, och som väntat beviljades inte SL:s tidigare vd Gunnar Schön ansvarsfrihet efter att det blivit känt att han haft frikostig representation och låtit sin fru bli med på en resa till Island på bolagets bekostnad.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".