stockholm

Flera misshandelsfall i Stockholm

Flera våldsbrott inträffade i centrala Stockholm under natten till tisdagen. Enligt polisen handlar det om grova misshandelsfall.

Vid tretiden hittades en kvinna knivskuren på en restaurang i Gamla Stan. Hon fördes till Södersjukhuset för vård, men det fanns inga uppgifter om hennes tillstånd. Ingen misstänkt gärningsman har gripits.

På Hornsgatan på Södermalm knivskars vid ungefär samma tid en person lindrigt. En man greps senare misstänkt för brottet som rubriceras som misshandel.

Vid Kornhamnstorg i Gamla stan misshandlades två män allvarligt. En slogs medvetslös och en annan fick en revbensfraktur. Båda fördes i ambulans till sjukhus för vård.

Fyra unga män i en bil stoppades i närheten av brottsplatsen. Tre av dem greps och en togs med till förhör. De gripna är misstänkta för grov misshandel. Enligt Södermalmspolisen har några av dem begått brott tidigare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".