Många rån i länet i natt

Ovanligt många rån inträffade i länet under kvällen och natten. Möbelbutiken Skeidar i Hallonbergen rånades, liksom livsmedelsbutiker i Ekerö och i Sundbyberg och en bensinmack i Hemmesta i Värmdö.
Vid kvart över sex i går kväll rånades möbelbutiken Skeidar i Hallonbergen i Sundbyberg av två maskerade och pistolbeväpnade män som bakband personal på kontoret och en av dom anställda tvingades öppna kassaskåpet under vapenhot. Senare gjorde polisen husrannsakan i en lägenhet i Blackeberg i västra Stockholm och en man greps misstänkt för rånet mot Skeidar i Hallonbergen. På Ekerö och i Sundbyberg rånades livsmedelsbutiker under kvällen. Där är rånarna på fri fot. Fyra personer, två män och två kvinnor, greps i en taxi i Hemmesta i Värmdö kommun i natt, misstänkta för att ha varit inblandade i ett rån mot en mack i närheten.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista