Stockholm

Man gripen efter mord i Ormkärr

Uppdaterad 13:42
En man greps i förmiddags misstänkt för mordet på en kvinna i Ormkärr i södra Stockholm. Mannen greps i Huddinge i förmiddags, efter att ha varit anhållen i sin frånvaro. Han är i 50-årsåldern. Det har tidigare funnits en relation mellan den gripne mannen och kvinnan, säger Manne Jönsson, kriminalchef vid Söderortspolisen.

Kvinnan var född 1963. Hennes identitet är inte fastställd till 100 procent, men polisen tror att det rör sig om en kvinna bodde i huset intill platsen där hon hittades.

Det var vid halvtre-tiden i natt som polisen larmades till Stjärnsundsgatan i Ormkärr efter att boende i området hört en kraftig smäll.

När polisen kom dit fann man kroppen svårt bränd utanför huset.

Det var vid 02:30-tiden i natt som polisen larmades till Stjärnsundsgatan i Ormkärr efter att boende i området hört en kraftig smäll.

När polisen kom till platsen fann man en kropp svårt bränd utanför huset. Det är oklart vad som orsakade explosionen, men polisen har vissa teorier om vad som hänt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista