Biljakt efter rånartrio

Ett stort polisuppbåd har under dagen spanat efter tre män i 20-25-årsåldern som imorse gav sig ut på våldsam stöldturné i trakterna kring Rimbo i Norrtälje Kommun.

Männen bröt sig imorse in i en villa söder om Rimbo. De blev påkomna av villaägaren och en granne, som de hotade med stämjärn.

Tjuvarna flydde i en stulen Toyota. Efter att ha kört sönder den bilen tvingade rånarna sen till sig en grön Rover. De körde rakt igenom en grind och försökte köra över kvinnan som ägde bilen.

Den senaste observationen är ifrån Brottby vid E18 i morse. Under hela dagen har flera polispatruller och polishelikopter spanat efter dom tre männen som är i 20-25-årsåldern.

Männen är misstänkta för en rad brott, som grov stöld, och rån. Men det kan bli tal om fler misstankar, det säger Håkan Brolin, yttre befäl Norrtäljepolisen till Radio Stockholm.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista