Personrån

Flera personer rånade under natten

Polisen har under natten och morgonen fått in flera anmälningar om rån. Bland annat rånades en taxichaufför i Bandhagen i södra Stockholm tidigt i morse av en man som var beväpnad med kniv. Ingen har gripits, men övervakningsfilm från taxin ska nu granskas.

I Hägersten anmälde en kvinna i morse att hon rånats. Efter att ha fått fel på sin bil inne i city, erbjöds hon skjuts hem. När de kom fram, tog mannen stryptag på henne efter att ha krävt att få betalt. Sedan tvingade han enligt kvinnan till sig hennes handväska, och körde därifrån.

Vid Hässelby strands tunnelbanestation i västra Stockholm angreps en man av två andra män. De misshandlade honom och tvingade honom att ta ut pengar från två bankkort.

På Hamngatan i Stockholm rånades en man i natt på sin mobiltelefon och ett bankkort, efter att ha hotats med ett pistolliknande föremål. Uppgifter finns om att gärningsmännen lämnade platsen i en taxi.

I natt rånades en man i Upplands-Bro av tre unga män, som slog och sparkade mannen. Där finns det vissa vittnesuppgifter, enligt polisen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista