1 av 5
Spelar en gangster med mjuka sidor. Foto: Helen Ling, Sveriges Radio.
2 av 5
Foto: Helen Ling, Sveriges Radio.
3 av 5
Foto: Helen Ling, Sveriges Radio.
4 av 5
Foto: Helen Ling, Sveriges Radio.
5 av 5
Foto: Helen Ling, Sveriges Radio.

Matias Varela berättar om Livet deluxe: "Tänk om snorren trillar ut"

1:16 min

Just nu rullar Snabba Cash Livet deluxe på bioduken, den tredje filmen av Jens Lapidus romansvit om Stockholms undre värld. Söderbon Matias Varela spelar Jorge som i den här sista filmen har huvudrollen. Kärleksscenerna är ganska kniviga, säger han.

– Det absolut svåraste är fiktiv kärlek, att försöka gestalta kärlek till någon som man tycker jättemycket om och har respekt för, men som inte är ens flickvän. Det kan ibland kännas svårt, säger Matias Varela.

– Jag inte gjort så många sexscener i mitt liv, men de kan vara ganska kniviga också.

Många känner igen Matias Varela från kriminalserien Arne Dahl. Där brottades han med att göra kärleksscener med skådespelarkollegan Vera Vitali.

– Då kände vi inte varandra i princip, vi hade träffats två gånger kanske. Vi tog en fika och gick igenom hur regissören ville ha den här scenen. Men alla förberedelser var ju inte värt någonting, man var ju skitnervös. Man tänkte "undrar om de ser min rumpa" och "tänk om snorren trillar ut".

– Det blev ett par tagningar, berättar Matias Varela.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista