Polis och tekniker vid skogspartiet i Ulriksdal där en död man hittades av polis under söndagskvällen. Foto: Johan Nilsson / Scanpix

Tonårstjejer agerade lockbete - Två män häktade för Solnamord

Två 25-åriga män har häktats misstänkta för rånmord på en 32-årig man som hittades död i Ulriksdal i Solna i söndags. Dessutom har en 18årig kvinna häktats misstänkt för rån och grovt rån.

Idag har häktningsförhandlingar hållits mot de fyra personer som misstänks för inblandning i mordet på en 32-årig man som hittades död i ett skogsparti i Solna den gångna helgen.

En kvinna född -95 har häktats misstänkt för rån och grovt rån. Två 25-åriga män har häktats på sannolika skäl misstänkta för mord och grovt rån.  En 15-årig flicka häktas inte på grund av sin låga ålder, men är fortsatt misstänkt för rån och grovt rån.

Enligt polisen rör det sig om ett planerat rån som gått fel. Tonåringarna ska ha agerat lockbeten för att få 32-åringen till platsen där överfallet skedde.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista