Mats Sundin hjälpte Katarina från Täby in i Spelet om Stockholm

Rättsvar på bildfrågan var Mats Sundin och det var rekordmånga som svarade på bildfrågan. Av alla svar så blev det Katarina Holmkvist från Täby som fick utmana Krister Larsson från Strängnäs som var mästare under helgen. Katarina tog hem segern med klara 4-0 och är nu mästaren som du kan utmana i morgon efter klockan sju

1. Förra veckan ägde Fotbollsgalan rum. Vilken spelare i Tyresö damfotboll fick ta emot priset för årets skyttedrottning?
Svar: Christen Press (för sina 23 mål)
http://www.sverigesradio.se/sport

2. På MTV-galan tog Stockholmaren Tim Bergling hem priset för bästa artist inom elektronisk musik. Vad är hans artistnamn?
Svar: Avicii
http://www.svt.se/kultur/avicii-prisades-pa-mtv-gala

3. Skådespelaren Helge Skoog slutar nu som den populäre speakern för matlagningsprogrammet "Halv åtta hos mig" efter 500 program. Istället blir det en kvinnlig skådespelare, som tillhör den fasta ensemblen på Stockholms stadsteater och är en av deltagarna i P1:s "På minuten". Vad heter hon?
Svar: Pia Johansson
http://www.svd.se/kultur/pia-johansson-tar-over-halv-atta-hos-mig_8716556.svd

4. Vem har skrivit romanen "Mina drömmars stad" som utspelar sig på Södermalm?
Svar: Per Anders Fogelström
http://www.stadsmuseet.stockholm.se/Kalender/2013/11/14/Mina-drommars-stad/

5. Den 9:e december är det dags för musikhjälpen där tre programledare sänder radio i en vecka för att samla in pengar till Radiohjälpen. En av programledarna är född i Stockholm, har programlett melodifestivalen och haft framgångar med låten "Moving on". Vad heter hon?
Svar: Sarah Dawn Finer
http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3946