1 av 6
Foto: Lars-Åke Gustavsson/Sveriges Radio
2 av 6
Här med programledare Fredrik Eliasson. Foto: Lars-Åke Gustavsson/ Sveriges Radio
3 av 6
Här med programledare Fredrik Eliasson. Foto: Lars-Åke Gustavsson/Sveriges Radio
4 av 6
Foto: Lars-Åke Gustavsson/Sveriges Radio
5 av 6
Foto: Lars-Åke Gustavsson/Sveriges Radio
6 av 6
Foto: Lars-Åke Gustavsson/Sveriges Radio

Nina Persson hyllar Musikplats Stockholm

Det nya året kunde inte ha börjat bättre. Nina Persson i toppform levererade nya låtar från scenen i Studio 4 och publiken jublade. Det är en så härlig stämning i programmet och vilket fantastiskt ljud, säger Nina Persson.

Nina Persson är aktuell med solodebutskivan Animal Heart. Efter mer än 20 år med banden The Cardigans och A Camp ser Nina Persson för första gången sitt eget namn på ett albumomslag.

– Jag håller på att vänja mig. Det känns lite torrt. Det står allstå samma namn där som på mina elräkningar, ha ha! I andra länder är det exotiskt men för mig är det väldigt vardagligt, sade Nina Persson under konserten.

Publiken som hade samlats på plats i Studio 4 var förväntansfull. Ett par timmar innan konsertstart började kön växa utanför studiodörrarna.

– Jag har aldrig sett Nina Persson live. Men jag gillar henne, så jag vill passa på att se henne idag när vi är lediga och möjlighet att komma hit, sade en i publiken som hade köat en och en halv timme för att säkra en plats.

Allt om Musikplats Stockholm hittar du här

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".