Hammarby bandy jagar serieseger

Det blir Sandviken, Hammarby och Villa Lidköping som gör upp om seriesegern i bandyns elitserie. Alla tre lagen vann sina matcher på onsdagskvällen.

I och med att Villa slog fyran Edsbyn skiljer sex poäng för Villas del ner till Edsbyn och Västerås. Västerås som slog Ljusdal med 8-1. Saik och Bajen är båda tre poäng före Villa.

Sandviken visade ingen ringrost efter VM-uppehållet. Både Christoffer Edlund och Erik Pettersson var vassa framåt när Saik körde över Bollnäs med 8-3. Christoffer Edlund gjorde tre mål och är uppe i 67 totalt, faktum är att Edlund själv har gjort fler mål än tre av bottenlagen.

I kampen om slutspel är det fördel Vetlanda med tre matcher kvar av grundserien. Vetlanda slog Gais med 7-2 och har fyra poäng ner till Bollnäs. Även Broberg-Söderhamn, 5-3 mot Kalix, och Vänersborg, 12-2 mot Sirius, vann och med det är också Broberg klart för slutspel.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista