Peder Gustafsson, Sara Cosar, Mårten Randberg, Anders H Ohlsson, Anna Björkman, Fredrik Eliasson, Ylva Lilja, Pär Fontander i P4 Radio STockholm. Foto: Helen Ling /Sveriges Radio.
Bli en del av oss på P4 Radio Stockholm. Foto: Sveriges Radio.
Publiknätverket

Över 500 medlemmar i Publiknätverket

Nu är det över 500 medlemmar i P4 Radio Stockholms publiknätverk. Tack vare er har det blivit många viktiga inslag i Stockholms största radiokanal. Ta chansen att påverka innehållet i radion.

Anmäl dig till Publiknätverket här!

Som medlem i Publiknätverket får man till exempel vara med och tycka till kring olika frågor, komma med kommentarer, föreslå vilka ämnen P4 Radio Stockholm ska ta upp, hjälpa till att förmedla kontakter och dela med sig av erfarenheter.

– Det är jätteroligt att så många vill vara med. Medlemmarna kommer med viktiga historier, intressanta tips och nya synvinklar. Det är ett härligt och engagerat gäng, säger publikredaktör Ylva Lilja.

Publiknätverket består idag av personer från nästan alla kommuner i Stockholms län, jämnt fördelat mellan kvinnor och män. Det är personer med olika åldrar, olika bakgrunder och olika yrkeserfarenheter.

Medlemmarna bidrar med sina egna historier - som hur det är att flytta runt med små barn, hur kollektivtrafiken fungerar för den som är rullstolsburen och hur det är att vara nyinflyttad i Stockholm.

Nu vill P4 Radio Stockholm höra din berättelse. Ta chansen att påverka innehållet i radion. Gå med i Publikverket du också!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista