Bilar brann i Norsborg

Strax före midnatt larmades polis och Räddningstjänst till Norsborg i Botkyrka där någon tänt eld på en bil. Elden spred sig sedan till sex andra bilar omkring.

23.55 kom larmet om brinnande bilar på Balders väg i Norsborg i södra Stockholm.

– En bil har brunnit och på grund av att man har tänt eld på en bil har det spridit sig till bilar runtomkring. Men det har varit lugnt på platsen och vi har bara förhört vittnen, sade Mats Almquist vakthavande befäl vid Stockholmspolisen.

Inledningsvis handlade det om två till tre bilar, och enligt polisen var det lugnt vid platsen. Men strax efter 00.30 kom rapporter om fler brinnande bilar.

– Som det ser ut är det någon som tänt eld på en av bilarna och man har sett någon springa från platsen. Det är en del människor på platsen, sade Mats Almquist.

Strax efter klockan 01 lämnade både polis och Räddningstjänst platsen efter att ha förhört vittnen och släckt de brinnande bilarna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista