Larm om frihetsberövande i Kungens kurva

Polisen utreder ett misstänkt fall av olaga frihetsberövande vid Kungens kurva i Huddinge.

Polisen larmades strax efter klockan 23-tiden på fredagskvällen om att det ska ha skett ett ofrivilligt bortförande av en person.

Några yngre män i 20-årsåldern ska ha dragit in personen i en bil, uppger Södertörn polisen.

– Vi vet inte exakt vad det är som har hänt. Det har varit någon form av bråk på platsen och en person ska i samband med det ha blivit indragen i en mörk bil utan registreringsskylt, säger Reine Berglund, vaktahavande befäl vid Södertörn polisen, på plats i Kungens Kurva.

Vittnesuppgifterna till polisen är dock i nuläget för få för att man ska kunna arbeta aktivit med händelsen menar polisen.

– Vi vet egentligen inte om personen har blivit indragen eller frivilligt följt med i bilen. Just nu handlar det om ganska lösa antaganden. Vi behöver fler vittnesuppgifter att gå på, säger vakthavande befäl Reine Berglund.

Händelsen är tillsvidare rubricerad som olaga frihetsberövande och misshandel. Polisen har varken hittat något offer eller någon misstänkt för det misstänkta brottet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".