Buss och bil i krock vid Skanstull

En SL-buss kolliderade under söndagen med en personbil vid Skanstull på Södermalm i Stockholm. Larmet kom 13.22, och strax därefter kunde föraren av bilen köras till sjukhus med ambulans.

Polisen har inga uppgifter om hur pass allvarligt skadad föraren ska vara. Men en bild från olyckan, som aftonbladet.se har publicerat, tycks visa hur bussen kört in i dörren på förarsidan av bilen.

Olyckan orsakade en hel del problem i trafiken i närheten av Skanstull, i ungefär en timma var det stopp i riktningen från Gullmarsplan mot Södermalm.

Mycket tyder på att SL-bussen var ur trafik i samband med olyckan. Det finns heller inga rapporter om att någon som ska ha befunnit sig i den ska ha skadats fysiskt, enligt Stockholmspolisen.

Vid 14.20 hade bärgare påbörjat arbetet med att få undad bussen, och enligt polisen beräknades ärendet vara helt uppklarat vid kvart i tre-tiden på söndagen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".