Magnus Härenstam
Magnus Härenstam. Foto: TT

Härenstams liv blir tv-dokumentär

Den folkkäre underhållaren Magnus Härenstams liv ska hyllas i en tv-dokumentär. I ett inlägg på facebook tackar hans familj för allt stöd och berättar även om dokumentären.

För tre månader sedan begravdes Härenstam vid Hedvig Eleonora kyrka på Östermalm i Stockholm och i ett inlägg på facebook tackar familjen för allt stöd och berättar även om den nya tv-dokumentären som ska hylla hans minne, skriver Expressen.

Förutom blommor och varma hälsningar tackar de för de donationer som har gjorts till Radiumhemmets cancerfonder, "det har till dags dato kommit in drygt 100.000 kr till Magnus minne, fantastiskt", skriver de.

Dokumentären kommer bland annat innehålla material från monologföreställningen "Morsning & goodbye" från Intiman och Oscarsteatern i Stockholm.

Familjen frågar även läsarna vad de önskar se i dokumentären och bara fyra timmar efter publiceringen har över hundra kommentarer och önskemål lämnats och över 1200 personer har gillat inlägget.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista