Kikki Danielsson. Foto: Madeleine Rollenhagen/Sveriges Radio
Kikki Danielsson. Foto: Madeleine Rollenhagen/Sveriges Radio

Kikki Danielsson tillbaka med full kraft

Senaste albumet med Kikki Danielsson har fått många fina recensioner. Nu kan du höra henne live på Musikplats Stockholm.

Albumet Postcard From A Painted Lady med Kikki Danielsson släpptes i september och kan beskrivas som årets stora comeback. Efter många motgångar och massor av skriverier i pressen imponerade nya plattan stort på landets kritikerkår. Skivan har hon spelat in tillsammans med låtskrivaren och vännen Sulo Karlsson. Det är en renodlad countryplatta där Kikki Danielsson hittar tillbaka till de musikaliska vägar hon en gång slog igenom på. 

– Kikki var med och gjorde ett par av de nya låtarna vid vår insamlingskonsert Musikplats Special för Världens Barn tidigare under hösten. Då tänkte jag att det här måste vi göra en längre radiokonsert med, säger Fredrik Eliasson som är programledare och producent för Musikplats Stockholm.

Den direktsända lunchspelningen med Kikki Danielsson äger rum fredag 6 november klockan 12.30 i Radiohuset (Oxenstiernsgatan 20, Stockholm). Fritt inträde, först till kvarn. Obs! Inget biljettsystem, man köar på plats utanför dörren till Studio 4 i Radiohusets entré.

Mer om Musikplats Stockholm hittar du här


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".