Anna Ternheim. Foto: Lars-Åke-Gustavsson/Sveriges Radio
Anna Ternheim. Foto: Lars-Åke-Gustavsson/Sveriges Radio

Ternheim med nytt på Musikplatsen

Fans runt om i Europa har väntat tålmodigt i fyra år. Nu släpper Anna Ternheim nytt album och premiärspelar flera låtar i Musikplats Stockholm.  

Anna Ternheim slog igenom stort för tio år sedan. 2005 tilldelades hon pris som Årets nykomling på både Grammis- och P3 Guld-galan och sedan dess har hon arbetat upp en position som en av Sveriges tyngsta artister.

Det nya albumet For The Young är inspelat i Stockholm och New York. Anna har för inspelningen återförenats med producenten Andreas Dahlbäck som hon skapade sina två första album ihop med.

I februari börjar en stor Sverigeturné för Anna Ternheim med stopp i Stockholm den 14 mars. Därefter väntar spelningar på flera håll runt om i Europa - bland annat i städer som Berlin, Amsterdam, Basel och Paris.

Men för den som inte kan vänta så länge är det läge att komma till Radiohuset i Stockholm den 13 november när Anna Ternheim spelar sin nya musik i direktsändning inför publik i Studio 4.

Spelningen sänds i P4 Stockholm och här på sajten med början klockan 12.30.

Det är fritt inträde och först till kvarn som gäller. Dörrarna till Studio 4 i Radiohuset öppnar klockan 12.15.

Mer om Musikplats Stockholm hittar du här


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista