Foto: Einar Kling-Odencrants/ Cirkus Skansen.
Foto: Einar Kling-Odencrants/ Cirkus Skansen.

Magi i manegen med Cirkus Skansen

Cirkus Skansen - premiär på söndag
2:02 min

Cirkus Skansen är tillbaka med unga stjärnskott och en magisk föreställning som bjuder på en stor upplevelse i Bragehallen.

Cirkusdirektör Hanna Svedin alias Fröken Channa, Stefan Molin som trollkarlen Mr Molin och producenten Anna Franzon besökte i P4 Stockholm.

– Det är en klassisk föreställning, men det är för barn - av barn. Vi har trollkonstnären, clownen, en häst och en ko, akrobater, tygkonstnärer och allt möjligt, säger producenten Anna Franzon.

– Ändå sedan jag var liten har jag varit väldigt intresserad av cirkus. Det var som en ny värld öppnade sig, berättar Stefan Molin som gör trollkarlen Mr Molin.

Barnen som är med går olika cirkusskolor runt om i Stockholm, men det finns många olika sätt in för de som vill vara med. Vissa har fått gå på audition och visat upp sig.

Cirkusdirektör Hanna Svedin - alias Fröken Channa - jobbat på Cirkus Skansen sedan hon var elva år.

– Jag har klättrat i tyg. Man har ju lärt sig hur man ska göra för att inte ramla ner.Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".