I sommar sätts den gamla komediklassikern 'Charleys tant' upp på Gunnebo slott. Marianne Mörck spelar Donna Lucia d'Alvadorez, Claes Malmberg spelar Malte Larsson / Charleys tant och Jan Malmsjö spelar Rutger Wallentin. I förgrunden syns regissören Anders Aldgård. Foto: Björn Larsson Rosvall / TT
1 av 2
Marianne Mörck, Claes Malmberg och Jan Malmsjö. Foto: Björn Larsson Rosvall /TT.
Claes Malmberg och Jan Malmsjö
2 av 2
Claes Malmberg och Jan Malmsjö

Premiär för Charleys tant

Fritt från politiska budskap
5:00 min

Jan Malmsjö har svårt att hålla sig för skratt när han och Claes Malmberg spelar i komedin Charleys tant på Intiman i Stockholm.

Denna uppsättning av Charleys tant har spelats över 60 gånger i Göteborg och Malmö. Nu sätts den upp på Intiman med premiär på torsdagen.

– Det är en bra skriven komedi och den är intelligent gjord. Detta är bara underhållande och kul med mycket skratt, utan att innehålla något politiskt budskap, säger Claes Malmberg.

– När Claes sätter igång med oförberett bus på scenen kan jag inte hålla mig för skratt - amatör som jag är, säger Jan Malmsjö.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".