Polisens tekniker undersöker platsen. En man har avlidit efter att han hittats blödande utomhus i Hallonbergen i Sundbyberg. En förundersökning om mord är inledd och en person är gripen som misstänkt medan två har tagits med för förhör. Vittnen såg hur mannen strax efter tre på måndagseftermiddagen segnade ner på marken. Han fördes i ambulans till sjukhus där han senare förklarades död, skriver polisen på sin hemsida. Polisen har spärrat av platsen där mannen hittades. Foto: Henrik Montgomery/TT
Polisens tekniker undersöker platsen. Foto: Henrik Montgomery/TT

En gripen för misstänkt mord

En man har avlidit efter att han hittats blödande utomhus i Hallonbergen i Sundbyberg. En förundersökning om mord är inledd och en person är gripen.

En person ringde SOS Alarm strax efter 15-tiden på måndagen efter att ha sett en man segna ner på gatan i Hallonbergen, i Sundbyberg.

Han fördes i ambulans till sjukhus där han senare förklarades död, skriver polisen på sin hemsida.

Enligt polisen ska hans skador ha orsakats av någon form av stickföremål.

Vi halv fem-tiden meddelade polisens att en person har gripits misstänkt för dådet. Ytterligare två personer har tagits med för förhör.

Polisen har spärrat av platsen där mannen hittades.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista