Trollkarlarna Peter Brynolf och Jonas Ljung.
Trollkarlarna Peter Brynolf och Jonas Ljung. Foto: Pressbild.

Magiskt med Brynolf och Ljung

1:53 min

Peter Brynolf och Jonas Ljung är det trollande radarparet, som är så tajta att folk ibland har svårt att skilja dem åt. Nu är de aktuella med föreställningen "Hokus Pokus Motherfuckers" som har premiär till helgen.

Showen "Hokus Pokus Motherfuckers", beskriver Jonas och Peter som ”en väldigt interaktion föreställning, där publiken kommer att involveras”. 

Trolleriparet vill inte avslöja för mycket om vad som kommer att hända på scenen och tänker till och med gå så långt som att uppmana publiken att inte berätta om vad den har varit med om.

 - Vi vill gärna hålla på det lite. En klassiskt trolleriföreställning saknar röda trådar och dramaturgi. Vi har försökt att gå ifrån det lite, men det kommer självklart att bjudas på överraskningar, berättar Peter.

-  I det här fallet handlar föreställningen mer om publiken än man kan ana, säger Jonas.

Samtidigt som de har fullt upp inför premiären av showen på Berns, är det nu klart att den populära TV-serien "Brynolf & Ljung - Street magic", nu ska få en fortsättning.

- Det ska bli jättekul, många har efterfrågat nya program, säger Jonas.

En minnesregel som kan vara bra att komma ihåg om man har svårt att skilja på Peter och Jonas kläckte programledaren Adam Alsing ur sig.

- Han sa tänk så här, Brynolf har backslick och Ljung har lockar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista