Sarah Janabi
1 av 2
Sarah Janabi från Stockholm. Foto: Privat.
Sarah Janabi Stockholms skönaste röst
2 av 2
Sarah Janabi Stockholms skönaste röst
P5 STHLM

Sarah har Stockholms skönaste röst

Får göra ett eget radioprogram
2:23 min

Över 1 500 personer deltog i P5 STHLM:s omröstning om Stockholms skönaste röst och vinnaren blev Sarah Janabi som ska få göra ett eget radioprogram.

P5 STHLM har 2,2 miljoner potentiella radioröster - så många bor nämligen i Stockholms län. Därför lät kanalen lyssnarna nominera sina pojkvänner, flickvänner, kollegor eller grannar till tävlingen om vem som har Stockholms skönaste röst.

En jury, bestående av två röstcoacher, valde ut de fem bästa rösterna. Sedan låg makten helt i lyssnarnas händer. 1 569 personer deltog i omröstningen och över 800 röstade på Sarah.

P5 STHLM ringde och väckte Sarah Janabi på morgonen. Hon fick slänga sig i en taxi och åka till studion i Radiohuset på Gärdet. 

– Det känns jättekul att ha vunnit och jag är glad för alla som har röstat och vill tacka min lillebror som nominerade mig.

Nu ska Sarah få göra ett eget program tillsammans med några radioproffs.

– Jag kanske skulle göra ett program om självförtroende och att man ska ta för sig. Jag har haft många motgångar i livet och ändå har jag kämpat och vågat ta för mig.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".