Ain't Waiting Matilda Thompson
Matilda Thompson. Foto: Jana Damröse
P4 Nästa

Låt 2: Ain't Waiting – Matilda Thompson

Ain't Waiting - Matilda Thompson
3:59 min

Matilda Thompson började sin musikkarriär i det som nu kallas Lilla Melodifestvalen. Nu tävlar hon i P4 Nästa i P4 Stockholm.

Rösta på din favorit.

Matilda Thompson var 12 år när hon tävlade i MGP Junior med tjejgruppen Fairytale. Gruppen kom vidare till den stora finalen i Danmark och kom på andra plats. Därefter blev de signade till ett dotterbolag till Universal och släppte sitt första album.

Efter några år i gruppen kände Matilda att det var dags att gå sin egen väg. Som 15-åring blev hon signad av ett amerikanskt management i USA och påbörjade sin solokarriär. 

Sedan dess har Matilda Thompson skrivit egen musik - både till sig själv och till artister som Pitbull, Iamchino och Becky G - och åkt fram och tillbaka mellan Sverige och USA.

Nu jobbar Matilda Thompson på sin kommande EP som planeras att släppas under hösten.

För att rösta Ain't Waiting med Matilda Thompson skickar du ett SMS till nummer 722 50. Inled ditt meddelande med "p4sto" följt av "Låt 2".

Du kan rösta max 10 ggr/abonnemang. Kostnaden är 3 kr/röst + eventuell trafikavgift.

Omröstningen pågår mellan den 2 juni och 16 juni.

Läs mer om P4 Nästa i P4 Stockholm.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".