FO&O framför bidraget Gotta Thing About You under duell 1 vid Andra Chansen deltävlingen i Melodifestivalen 2017
1 av 2
Gruppen FO&O under Melodifestivalen. Foto: Pontus Lundahl/TT
FO&O i P4 Stockholm
2 av 2
Felix Sandman, Oscar Enestad och Omar Rudberg fotas utanför Radiohuset.

FO&O hyllar sina fans

"Kärleken från fansen betyder allt"
1:54 min

Miljoner har sett deras videos, tusentals har följt deras turné. Inför spelningen i Stockholm på lördag hyllar succégruppen FO&O sina fans.

FO&O uppträder när P4 Stockholm firar 40 år på Skeppsbron lördag kl 18.

– Vi gillar när det är fart och publiken sjunger med. Gör de inte det försöker vi få dem att göra det, vi blir taggade av det, säger Felix Sandman i succégruppen FO&O. 

Tiotusentals fans har mött gruppen under deras turné i Sverige i sommar. 

– Deras kärlek är allt. Ska vi göra fullt ut på scen så krävs det fullt ut av publiken. Vi är så jävla tacksamma över våra fans, alla artister har ju inte det. Men det är en riktig pepp att ha det, säger Felix. 

Många fans kommer också fram till killarna när de gått av scen.

– Jag tycker det är lite jobbigt när jag sitter på tåget, då är det oftast tyst. Så kommer någon fram och alla sitter och kollar. Det blir lite stelt, men det är naturligtvis kul, säger Omar Rudberg. 

Men det har hänt att fansen kommit för nära och skrämt killarna. Omar och Felix berättar vad som hände en natt i ljudklippet här nedan. 

På lördag kväll hoppas killarna att så många fans som möjligt dyker upp framför P4 Stockholms scen på Skeppsbron i Stockholm, där FO&O uppträder. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".