Mari Källman
10 000 kronor skänkte Mari Källman från Ekerö till Världens barn - och blev därmed vinnaren i budgivningen där biljetter till tre av höstens stora evenemang lottades ut. Foto: Katrin Tetzlaff/Sveriges Radio

Mari la högsta bud på galapaketet

Mari Källman: Jag skrek rätt ut
1:28 min

Mari Källman – så heter kvinnan som bjöd mest på P4 Stockholms eftermiddagspaket. Hela 10 000 kronor går nu direkt till Världens Barn.

Det var en intensiv budgivning på Galapaketet men till slut lade Mari Källman från Ekerö högsta bud, 10 000 kronor. Nu får hon ta med sig en vän och gå på galapremiären av filmen All inclusive, två middagsbiljetter till Fotbollsgalan och två biljetter till Tomas Ledins show Skarpt läge.

Men bäst av allt var att få vara med eftermiddagsgänget i studion, säger Mari.

– Jag hade nöjt mig med att få komma till radion. Allt det andra blir en bonus. Såklart är Världens barn vinnarna. 

Hur reagerade du när du fick veta att du vunnit budgivningen?

– Jag satt i bilen med mina två yngsta barnbarn och så hörde jag precis när de sa på radion att jag vunnit så jag bara skrek: Tjoho jag vann! De tittade konstigt , vad gör du farmor varför skriker du? Får vi också vinna? Jag blev jätteglad!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".