Skådespelarna Suzanne Reuter, Jennie Silfverhjelm, Liv Mjönes och regissören Karin Fahlén. Foto: Björn Jansson/Sveriges Radio.
Skådespelarna Suzanne Reuter, Jennie Silfverhjelm, Liv Mjönes och regissören Karin Fahlén. Foto: Björn Jansson/Sveriges Radio.

Suzanne Reuter: Tre bra kvinnliga roller i ett bra manus

7:09 min

Suzanne Reuter, Liv Mjönes och Jennie Silfverhjelm gör huvudrollerna i nya relationskomedin All Inclusive. En tragikomisk historia med flirtar och syskongnissel.

- Det är alltid skönt att se någon annan gå över gränsen, och sitta tryggt i en biostol. Det säger regissören Karin Fahlén om skratten i komedin All Inclusive.

- Vi försökte få fram det roliga i det oroliga.

De tre skådespelarna Suzanne Reuter, Liv Mjönes och Jennie Silfverhjelm möttes hemma hos regissören Karin Fahlén för att hitta rätt i rollerna. Och det blev mycket familjesnack.
Komedin All Inclusive handlar om mamman Inger i 60-årsåldern, som just blivit lämnad av mannen, pappan, och de vuxna döttrarna Malin, treabarnsmamma och ordningssam, och så Tove, DJ och lite mer för poolhäng och party än storasyster.

All Inclusive bygger på den danska filmen med samma namn som kom 2014, men regissören Karin Fahlén har försökt få in lite mer allvar och mer komplexa huvudroller i den svenska filmen. 
Daniel Karlsson har bearbetat den danska förlagan, och skrivit manus.

Och Suzanne Reuter säger att det är manus som avgjorde. Ett bra manus med utveckling och med tre bra kvinnliga huvudroller.

Hör mer i inslaget där de tre skådespelarna skrattar loss och bjuder på "hemligheter" och där regissören Karin Fahlén håller ihop det hela med en berättelse om vad det var som var viktigt när filmen gjordes. 

All Inclusive har premiär över hela landet fredagen den 10 november.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista