Öden, olyckor och personporträtt lockade till många klick på P4 Stockholms sajt 2017.
Öden, olyckor och personporträtt lockade mest läsning på P4 Stockholms sajt 2017. Foto: Privat/Sveriges Radio

Det här klickade ni på 2017

Nyhetsåret 2017 har snart nått sitt slut. Här är artiklarna som blivit mest lästa på P4 Stockholm.

 1. Psykiatriker slår fast:” Träning är som 100 mediciner”
   Artikeln publicerades egentligen i november 2016. Trots att den är över ett år gammal tycks den ständigt vara aktuell – det händer fortfarande att den plötsligt ligger i topp i statistiken. Det blev också den allra mest läsa artikeln under 2017.
 2. Sjukhusets misstag gav Freja hjärnskador
  Inslaget med Freja och hennes föräldrar Klara Bjune Beijer och Kristian Beijer berörde många. P4 Stockholm var först att berätta om familjen – flera riksmedier hakade sedan på. Artikeln fick också stor spridning på Facebook.

 3. Linnéa sextrakasserades efter varje match
  Linnéa Claeson är handbollstjejen som under året uppmärksammades för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet. I februari intervjuades hon av P4 Stockholm – som var en av de första mediekanalerna att uppmärksamma henne.

 4. Brand i city
  Tidigt på morgonen den 8 november bröt en brand ut på Stureplan. Reporter var snabb på plats och fångade händelsen, som fyllde både nyhetssändningar, sajt och sociala medier resten av dagen.
   
 5. Kraftig rökutveckling från industribrand
  En brand bröt ut vid Kronåsens industriområde i Sollentuna under tisdagseftermiddagen den 19 september, med kraftig rökutveckling som följd. Branden släcktes snabbt, men många den tjocka röken från motorvägen.

   

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista