Bo Kaspers Orkester.
Bo Kaspers Orkester. Foto: Anders Hildemar Ohlsson / Sveriges Radio

Bo Kaspers Orkester till Musikplats Stockholm

"Nu kommer vi i Bo Kaspers Orkester till Musikplatsen"
0:23 min

Högaktuella Bo Kaspers Orkester laddar för gig på Musikplatsen. Fredag 9 februari uppträder det folkkära bandet live i direktsändning.

1992 släppte Bo Kaspers Orkester sin genombrottslåt Det Går En Man Omkring I Mina Skor. De jazziga tongångarna bröt igenom det övriga popbruset på tidiga 90-talet och runt hörnet väntade en enorm skivförsäljning, grammisar och utsålda turnéer. Över ett kvarts sekel senare håller orkestern igång i allra högsta grad. 

Deras musikshow Allt Ljus På Oss hade premiär i Göteborg i höstas och nyligen gick föreställningen upp i Stockholm. Samtidigt laddar de för ett stort framträdande för alla radiolyssnare i huvudstan - i Musikplats Stockholm.

Musikplatskonserten med Bo Kaspers Orkester äger rum fredag 9 februari. OBS! Tiden! Med anledning av Radiosportens sändning från OS är spelningen redan klockan 11.30-12.00.

Läs mer i vår Konsertkalender om hur du upplever giget på plats i Radiohuset.

Mer Musikplats Stockholm

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".