Ytterligare ett barnlik hittat

Ytterligare ett barnlik har hittats hemma hos den kvinna i 30-årsåldern som idag har erkänt att det var hennes döda spädbarn som hittades i ett skogsparti i Gustavsberg den 1 maj.
Det var vid en husrannsakan som polisen fann ytterligare ett barn i frysen. Mamman har erkänt att hon dödat båda barnen, uppger Nackapolisen till TT. Polisen vet ännu inte när de båda mördade barnen är födda eftersom båda varit nedfrysta. Men det är cirka ett-två år mellan födslarna, säger kriminalkommissarie Jan Ullén vid Nackapolisen till TT. Det barn vi hittade vid husrannsakan är i samma ålder som det som hittades i Gustavsberg och var förpackat på samma sätt, säger Ullén. Mamman har inte kunnat svara på när något av barnen är fött och har heller inte kunnat ange något motiv till varför hon dödat dem. Det är ingen frisk människa det här, säger kriminalkommissarie Jan Ullén till TT. Mamman är född 1970 och lever ensam.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".