Andreas Moe kör live på Musikplats inför Avicii-galan

1:47 min

I december medverkar artisten Andreas Moe på den stora Avicii-galan på Friends, men först väntar livespelning på Musikplats Stockholm med låtar från nya solo-EP:n.

Skogås-artisten Andreas Moe fick en flygande start på karriären 2012. Han var sångaren på den stora Avicii-hitten Fade Into Darkness som slog internationellt och massor av människor hyllade hans röst när den spreds över världen.

Nu ska Andreas Moe vara med på Avicii-galan på Friends Arena i Solna den 5 december ihop med alla andra som lagt sång på Aviciis hits genom åren.

– Det känns helt fantastiskt att få vara en del av den här konserten. Det kommer nog bli väldigt känslosamt och starkt, säger Andreas Moe i en kommentar till P4 Stockholm.

Men det är mycket annat att fokusera på innan dess för Andreas Moe. Han är högaktuell med ny, egen musik på en EP i höst och den 27 september framför han låtarna i radion, live på Musikplats Stockholm.

Läs mer i vår Konsertkalender om hur du kan uppleva den direktsända Musikplats-konserten med Andreas Moe i vår studio. Det är gratis inträde.

Mer Musikplats Stockholm