Post och telestörningar efter strömavbrott

Samtliga postkontor i dom områden i nordvästra Stockholm som berörs av strömavbrottet håller stängt idag. Dessutom kan postutdelningen i dom drabbade stadsdelarna påverkas.
Det är postkontoren i Tensta, Rinkeby, Akalla, Hjulsta, Husby samt delar av Spånga och Bromsten som håller stängt. Dessutom kan inte dom som bor i flervåningshus räkna med att få sin post utdelad, eftersom dom flesta portar låses automatiskt vid strömavbrott, skriver postens presstjänst i ett pressmeddelande. Posten räknar med driftstörningar och försenad post dom närmaste två veckorna till följd av strömavbrottet. Telestörningar Elavbrottet orsakar också störningar för cirka tvåtusen tele- och internetabonnenter - och det kan även gälla utanför det direkt drabbade området - exempelvis på Ekerö och i Sundbyberg. Tandvård Folktandvårdens mottagningar i Rinkeby, Tensta och Kista är stängda på grund av elavbrottet. Däremot fungerar mottagningen i Spånga, enligt folktandvården.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".