Man dödade familj på Lidingö

En 30-årig man på Lidingö dödade sin fru och sin 2,5-åriga dotter vid tretiden under natten till torsdagen. Sen hoppade han själv ut genom fönstret och omkom. Motivet till familjetragedin är ännu helt oklar.
Det var strax för klockan fyra i torsdags morse som en man ringde till SOS-alarm och berättade att han hade dödat sin hustru och sin dotter som bara var två och ett halvt år. Citypolisen åkte genast ut till hyreshuset på Lidingö. När de kom fram låg mannen död på marken. Han hade hoppat genom fönstret från en höjd motsvarande tre våningar. Exakt hur kvinnan och flickan dödades vill polisen idag inte gå in på, men det fanns inga vapen med i bilden, enligt utredningsledaren vid Citypolisen Ove Näslund. Polisen talade igår med anhöriga och grannar för att försöka få en förklaring till den händelsen, men alla står lika frågande. Det fanns inga tecken på att familjen hade några speciella problem, säger Ove Näslund, till Radio Stockholm. Socialtjänsten arbetar nu med att ge stöd och hjälp åt anhöriga och till grannar och andra som berörs av den här tragedin på Lidingö.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".