Oklart om diskussioner mellan bostadsbolagen och Säpo

Styrelsen för de kommunala bostadsbolagen i Göteborg svävar fortfarande i viss ovisshet om vad som egentligen diskuterats mellan bolagen och Säpo.

-Jag har fortfarande ingen klar bild, säger vice ordförande i moderbolaget Framtidens styrelse, Helene Odenjung (fp), till TT.

Styrelsen för Framtiden säger att Säpo måste berätta mer om vad som försigått i samarbetet mellan de kommunala bostadsbolagen och Säpo. Det har handlat om uppgifter om terrorism.

Ingen i styrelsen för Framtiden säger sej veta om det förekommer något samarbete just nu mellan Säpo och bostadsbolagen i Göteborg.

Styrelsen för Framtiden säger att Säpo måste berätta mer om vad som försigått i samarbetet mellan de kommunala bostadsbolagen och Säpo. Det har handlat om uppgifter om terrorism. Ingen i styrelsen för Framtiden säger sig veta om det förekommer något samarbete just nu mellan Säpo och bostadsbolagen i Göteborg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista