Kaos i trafiken men inga allvarliga skador

Kollisionen mellan två bussar vid Korsvägen i går eftermiddag fick lindriga följder trots allt. Ingen person skadades allvarligt och strax efter klockan sju i går kväll var alla spårvagnar åter i trafik.
Sju personer fördes till akutmottagningarna på Sahlgrenska, Mölndal och Östra, men sahlgrenskas pressjour uppgav i går kväll att ingen kommit till skada allvarligt. Ett par personer skulle hållas kvar för oservation under natten, men de flesta var på väg hem igen. Det var alltså strax efter klockan halv fem igår som 51:ans buss körde in i sidan på en flygbuss. Olyckan såg mycket otäck ut sedan en av bussarna glidit in i en stolpe och i det närmaste klövs. Stolpen höll uppe linje 5:s ledningar, men skadan blev alltså inte större än den gick att åtgärda på ett par timmar. Kollektivtrafiken hade under gårdagen stora problem, med bland annat två urspårade vagnar och flera nedrasade ledningar. Trafiken drogs fortfarande i går kväll med stora förseningar.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".