Det häftigaste jag varit med om

28 oktober 2007
Då var första matchen avklarad, tyvärr blev det förlust. Men att förlora med ett mål mot Krim som är ett av de allra bästa och mest etablerade lag i Europa måste vi se som en vinst. När det var 3 sekunder kvar av matchen och de ledde med ett mål så får vi straff. Tyvärr missar vi denna och missade därmed en poäng. En poäng som hade varit historik. Men men vi har 5 matcher kvar och 5 fler chanser att skrälla...

Matchen i lördags är absolut en av de häftigaste jag varit med om. När vi kom till samlingen 1,5 timme före matchen så möter vi av ett vimmel av tillresta slovener. De slår i trummor och spelar musik, inte direkt som en vanlig hemma match.

När vi sedan kommer in på planen cirka en timme innan matchstart står de redan på läktaren och trummar som om det vore 1 minut kvar av matchen. Under hela uppvärmningen spelar och sjunger de. Det går inte att förklara vilken känsla man har i kroppen då. Det coolaste av allt var att detta var hemma i Partillebohallen. Jag trodde aldrig att jag skulle få spela en match som denna. Ni som inte var där missade något, helt klart!

Denna veckan går jag bara i skolan måndag och tisdag sen har jag höstlov. Bra timing att vi åker till Ryssland på torsdag för då behöver jag inte missa någon dag i skolan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".