Knarkrazzior i Frölunda under helgen

Polisen i Frölunda har genomfört knarkrazzior under helgen. Sammanlagt 40 personer togs in och av dom var 29 narkotikapåverkade.
Frölundapolisen genomförde knarkrazziorna i samverkan med narkotikaroteln och folk från socialtjänsten både natten till igår och till idag. Stefan Johansson, inre befäl på frölundapolisen säger till Radio Göteborg att syftet med insatsen var att förhindra nyrekrytering, att hitta ungdomar och bryta deras narkotikavanor tidigt. Det var därför socialtjänsten var inkopplad. Sammanlagt 40 personer togs in för kroppskontroll och urinprov. Sex av dom greps, misstänkta för narkotikaförsäljning. 29 av dom 40 var påverkade av olika sorters narkotika. I samband med razzian gjordes 11 husrannsakningar och polisen har lagt beslag på en pistol och ett flertal knivar. Dessutom har man beslagtagit hasch, kokain, amfetamin, rohypnol, 60 flaskor smuggelsprit och stezolid. Tillslagen gjordes efter spaning och tips.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".