Många rån under fredagskvällen

Ett flertal rån har ägt rum i Göteborg under kvällen och i flera av dem har personer blivit hotade med kniv. Bingohallen blev rånad två gånger under kvällen och en anställd blev chockad och fick föras till sjukhus.

Flera rån där folk blivit hotade med kniv har ägt rum i Göteborg under fredagskvällen och natten. Bingohallen i Majorna rånades två gånger. Besökare chockades när två maskerade män med kniv krävde att få deras väskor.

Senare kom två maskerade män igen och krävde pengar och då blev en anställd så chockad att denne fick föras till sjukhus. Männen sågs lämna platsen och polisen har spaningsuppslag men ingen gripen.

Fyra ungdomar blev knivhotade och rånade vid Burgårdens gymnasium där många Gothia cup deltagare bor. Gärnings-männen i detta fallet var tre ungdomar och de greps en halvtimme senare.

På Järntorget blev en person knivstucken och fick föras till sjukhus efter att ha blivit av med sin plånbok, nycklar och bil.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista