Stulna vapen kan vara återfunna

Polisen har gjort ett större beslag i Malmö och allt pekar åt att det är de stulna vapnen från vapenbutiken i Trollhättan som stals i förra veckan. Ytterligare en person har dessutom gripits för inblandning i rånet.

De vapen som stals i samband med ett rån mot en vapenbutik i Trollhättan i förra veckan har troligen kommit till rätta. Polisen har gjort ett större beslag av handeldvapen i Malmö och allt tyder på att de rör som om samma vapen som stals i Trollhättan enligt chefsåklagare Niklas Sannerholm.

Paret som äger vapenbutiken och ytterligare en man miss-handlades svårt i samband med rånet. Paret har ännu inte kunnat tala med polisen på grund av sina skador men den andra mannens skador var mer lindriga och väntas snart kunna bli utskriven från sjukhus.

Dessutom har ytterligare en person gripits och även begärts häktad, misstänkt för medhjälp till rånet. Det är en 24-årig man från Göteborg, som greps på onsdagen.

Sedan tidigare är fem män häktade, misstänkta för inblandning i rånet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista