Man anhållen för mord efter likfynd

En man i 30-årsåldern från göteborgsområdet har anhållits misstänkt för mord på den man som igår hittades nedgrävd utanför ett hus i Högsbo i Göteborg.
Polisen väntar fortfarande på att liket ska identifieras. Sven Ahlbin, chef för länskriminalens spaningsrotel, säger till Radio Göteborg på torsdagen att de i nuläget vet att det är kroppen av en mansperson med asiatiskt ursprung, men att den slutliga identifikationen dröjer. Polisen vet inte heller i nuläget hur mannen bragts om livet - obduktionen genomförs under torsdagen. Kroppen låg utanför den lägenhet, där en 31-årig kvinnlig student hittades mördad i slutet av mars. Mannen som bodde i lägenheten där kvinnan hittades har varit försvunnen sedan det mordet. Det är ännu inte klarlagt om det var hans kropp som polisen grävde fram igår, men det är en av hypoteserna polisen arbetar efter.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".