Frölunda kallar in hjälptränare

När nu Frölunda hockey ligger illa till så kallar man in förre guldtränaren Stephan "Lillis" Lundh .

Frölunda har som de flesta känner till stora problem i elitserien just nu - därför väljer de att kalla in den förre guldtränaren Stephan "Lillis" Lundh för att stötta huvudtränaren Ulf Dahlén. Redan i kvällens match hemma mot Skellefteå står Lundh i båset.

Stephan Lundh ledde Frölunda till SM-guld 2005 och silver 2006 - men fick året efter sparken sedan resultaten uteblivit. Nu är han alltså tillbaka med uppgift att vända Frölundas negativa trend.

Laget har fyra raka förluster och risken finns att de missar slutspelet eller till och med tvingas kvala sig kvar i elitserien.

Frölunda har dessutom bestämt att dela ut gratisbiljetter till kvällens match. Fansen verkar ha tröttnat och mycket pekade på säsongens sämsta publiksiffra. Men just nu är det möjligt att hämta ut ej sålda biljetter utan att behöva betala för dem. Därmed räknar klubbledningen med fullsatt ikväll.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".