Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Mera sill på regionens bord. Foto: Claudio Bresciani/Scanpix
Regionen

Ingen rödlistad fisk i köken

Västra Götalandsregionen fattade idag beslut om att inga fiskarter som är rödlistade enligt Miljöstyrningsrådet får serveras i regionens egna kök.

I stället ska köken servera fisk som inte är rödlistad och alltså därmed inte riskerar att blir utfiskad, så som sill, hoki och gråsej.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".