Niklas Bärkroth IFK Göteborg. Foto: Conny Sillén/Scanpix.

Förlust för IFK på Gamla Ullevi

Niklas Bärkroth: ”Filmning var det inte”
0:59 min

Det blev förlust för IFK Göteborg mot Trellborg på hemmaplan. Resultatet blev 1 - 2. Niklas Bärkroth fick dessutom gult kort för filmning och är avstängd i nästa match.

IFK Göteborg förlorade mot Trelleborg på Gamla Ullevi igår.

– Först och främst är det för att vi inte sätter de lägen vi får, vi skapar ett antal kvalificerade målchanser som är mål i vanliga fall. Idag sitter de inte och Trelleborg är ett skickligt lag så det straffar sig direkt när de ställer om. Det fick vi märka idag, säger Niklas Bärkroth IFK Göteborg.

Det fanns en känsla av att båda lagen släppte på bromsen och inte var så rädda för att ta initiativ, uppfattade du det så också?

– Ja det var en match där det böljade mycket fram och tillbaka. Då blir det ofta misstag i det en laget som det andra utnyttjar. Så var det åt båda hållen men Trelleborg djorde det bättre än oss idag, tyvärr, säger Niklas Bärkroth.

Du fick ett gult kort för filmning i deras straffområde och är därmed avstängd i nästa match. Hur var det med den situationen?

– Det är i alla fall ingen filmning, om det är straff eller inte det får andra avgöra. Jag får en tryckare i axeln och faller så att någon filmning var det inte, avslutar Niklas Bärkroth.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".