Polisen fortsätter sökandet efter nattens knivskärningar.

Polisen i Göteborg har fortfarande inga spår efter de fem män som misstänks ha varit delaktiga i det brutala knivöverfallet på Zenitgatan i Bergsjön inatt.

Det var vid etttiden inatt som polisen fick flera telefonsamtal om ett större bråk på en Kurdisk klubb på Stora badhusgatan, och uppgifterna sa också att flera var skadade i det här bråket.

Men när polisen kom fram var bråkmakarna borta och allt var lugnt. En knapp timma senare, tio i två kom telefonsamtal om att någon blivit knivskuren på Zenitgatan i Bergsjön.

Två män i trettioårsåldern hade där blivit nedstuckna med kniv, och fördes med ambulans till Östra sjukhuset och Sahlgrenska.

Ingen av de bägge knivskurna har fått några allvarligare skador. Polisen kunde inatt genomföra ett kort förhör med den ena som berättade att de varit på klubben och sedan blivit förföljda till Zenitgatan av en bil med fem män i.Och det är bilen och de fem männen som polisen nu spanar efter.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista