Flera rån och bråk

Polisen betecknar lördagen som relativt lugn men en fest på Långströmsgatan på Hisingen spårade ur när en objuden gäst kom och bland annat slog sönder entrén.

Flera skadades i slagsmålet som följde och en person har gripits för misshandel och polisen avlägsnar flera festdeltagare 

En person blev neddragen och rånad på Temperaturgatan i Biskopsgården av ett par med kniv vid tretiden på natten . Det finns inga uppgifter som skador.

En man blev vid sextiden i morse nedslagen när han blev rånad på Drottningtorget i centrala Göteborg. Ett vittne såg rånaren springa därifrån och tog upp jakten.Rånaren kunde gripas av polis nära Nils Ericssonsplatsen. Den rånade mannen ska inte ha skadats.

Vid en smitningsolycka på Parkgatan blev en person påkörd och fick föras till Sahlgrenska med okända skador och en kvinna snubblade på Avenyn och ramlade i gatan där hon blev påkörd av en taxi men klarade sig med en skadad axel.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista