Göteborg

Stökig natt mot fredagen

Natten till fredagen blev stökig på flera håll i Göteborg. En man misshandlades med en avslagen glasflaska och en kvinna rånades i ett trapphus.

Vid tvåtiden natten till fredagen larmades polisen till en grov misshandel på Stigbergstorget i Majorna. Två killar slogs, den ena med en avslagen glasflaska som han högg med mot den andra. Gärningsmannen försvann från platsen i en taxi och den misshandlade mannen kördes av polis till Sahlgrenska.

Tidigare under natten rånades en kvinna i ett trapphus i Angered. Två män hotade henne med kniv och tog alla smycken hon hade på sig.

Någon hällde bensin genom ett brevinkast hemma hos en kvinna i Hisings Backa vid två-tiden. Gärningsmannen tände sedan på en papperstuss och kastade in den. Turligt nog tog sig inte branden utan kvinnan som bor i lägenheten väcktes av brandmännen som bankade på. Det började inte brinna i lägenheten men blev rökutveckling i trapphuset.

Västekot

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista