Köerna ringlar sig långa vid Kallebäcksmotet. Foto: Trafikverket
Göteborg

Intensiv dag i Göteborgstrafiken

0:22 min

Tre trafikolyckor inträffade inom loppet av 18 minuter på fredagseftermiddagen i Göteborg. Och det har varit trögt i trafiken på E 6 i norrgående riktning efter en olycka med fem bilar inblandade bilar i höjd med Liseberg.

Tre olyckor inträffade inom loppet av knappt 20 minuter på olika platser i Göteborg på fredagseftermiddagen.

Vid tjugo över ett kolliderade en buss och en personbil på Norrleden i korsningen med Tuvevägen. Två personer, en kvinna i 50-årsåldern och en flicka i skolåldern fördes till Sahlgrenska sjukhuset. Enligt Sahlgrenska är kvinnans tillstånd allvarligt men stabilt. Flickans läge bedöms vara stabilt.

Strax före klockan 13 var mellan fem och sex bilar inblandade i en seriekrock på E 6 i höjd med Ullevimotet. Räddningstjänsten lämnade platsen strax före klockan halv två. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha behövt föras till sjukhus. Trafiken i norrgående riktning stod under nästan en timme helt stilla. Tre bilar har bärgats från platsen.

Två personbilar kolliderade vid Leråkersmotet i riktning mot Backaplan på Hisingen vid kvart över ett. En person ska enligt polisen ha förts till Östra sjukhuset.

Västekot

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista